Serigrafi med Begitte Lynge Andersen

d.27.-28. august

 

lørdag  kl. 10.00 – 16.00

søndag kl. 10.00 – 15.00

Pris: 800kr

Kursus beskrivelse

Serigrafi kursus

Kurset er en introduktion til håndværket serigrafi. Med serigrafi kan man overføre bl.a. foto, tegning og tekst til mange forskellige materialer. Man kan kreere stofligheder og strukturer med genstande og frihåndstegning. Mulighederne er ret store og processen kan være forholdsvis lang, så der er mange måder hvorpå du kan justere, specialisere og finpudse, ligeledes mange dele der kan gå galt hvis ikke du har helt styr på teknikken.

Derfor starter vi helt fra bunden. Vi skal: – gennemgå den praktik, der kræves for at forberede en trykramme – se på forskellige motiver og måder de kan omsættes til brug i serigrafien – belyse rammer – prøvetrykke – rengøre rammer

Den første dag arbejder vi med rammerne. Medbring evt. din egen computer, hvis du er vant til det digitale arbejde. Du skal medbringe mindst en genstand eller et motiv, som du forestiller dig kan bruges. Jeg vil præsentere flere forskellige indgangsvinkler til det at få motiverne klargjort samt hvilke egenskaber disse må besidde. Efterfølgende afprøver vi et par af dem, på rammer der allerede er gjort klar. Således en dag med teori og praktik.

Den anden dag vil mest være praktik. Vi skal overføre de valgte motiver til rammer, belyse og prøvetrykke.

Der må påregnes materialeudgifter.

Kursusbeskrivelse:

serigrafi_til_viborg_maj_2022[20991]

Hourly Schedule

Lørdag

10:00 - 16:00

Søndag

10:00 - 15:00

Skriv en kommentar