Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Collografi / paptryk med Mette Mailund Strong

10 september @ 10:00 - 11 september @ 15:00

800 kr.

Dette kursus er en introduktion til den grafiske metode collografi, hvor man bruger pap som trykplader.
Pap-pladen giver med sin føjelighed uendelige muligheder, hvor trykmetoder og materialer kan kombineres på kryds og tværs.
Collografi er lidt anarkistisk i forhold til mere traditionelle metoder, men vi starter med udgangspunkt i det dybtryk som metoden udspringer af. Herefter vil vi eksperimentere med f.eks. tryk med flere plader, afmaskning, farveflader og andre trykmaterialer.

Du må meget gerne medbringe nogle ide-oplæg, f.eks. egne fotos, gerne i sort/hvid og/eller skitser og et godt velassorteret penalhus, med blyanter, kuglepenne og hvad du ellers kunne forestille dig af både traditionelle og utraditionelle redskaber at skrive/tegne med – (her er køkkenskuffen et godt sted at kigge..) f.eks. gaffel, skruetrækker, udstandsningsværktøj. Medbring også gerne en saks og en hobbykniv og papæsker – f.eks.  rengjorte mælkekartoner, chokolade-, tandpasta-, cornflakes æsker.

Der må påregnes materialeudgifter TILMELDING sker via kontaktformularen: https://www.gv-viborg.dk/kontakt/ I beskedfeltet bedes angivet, hvilket kursus tilmeldingen gælder.

Tilmeldingen er først gældende, når vi har modtaget betalingen, dvs. først til mølle … BETALING skal ske ved med MobilePay til MobilePay-nr. 315044.

FRAMELDING Ved framelding mindre end 7 dage før kursusstart refunderes kun halvdelen af kursusbetalingen, medmindre der bliver fundet en afløser. I så fald refunderes hele kursusbeløbet minus 150 kr. i administrationsgebyr.

Detaljer

Start:
10 september @ 10:00
Slut:
11 september @ 15:00
Pris:
800 kr.

Arrangør

Grafisk Værksted

Sted

Officinet
Lundvej 8
Viborg, 8800 Danmark
+ Google Maps

Skriv en kommentar